Nu uitati de Abonamente Iisus Biruitorul 2023!!! Ce mult m-am bucurat cand am pornit prin sat pe la abonatii foii noastre, Iisus Biruitorul , in vederea pregatirii pentru abonamentul pe anul 2000! Eram ingandurat insa ca, datorita lipsei de bani si greutatilor in care se zbat oamenii, multi vor respinge abonamentul. Am fost placut surprins cand o []Nu uitati de Abonamente Iisus Biruitorul 2023!!!Ce mult m-am bucurat cand am pornit prin sat pe la abonatii foii noastre, Iisus Biruitorul , in vederea pregatirii pentru abonamentul pe anul 2000! Eram ingandurat insa ca, datorita lipsei de bani si greutatilor in care se zbat oamenii, multi vor respinge abonamentul.

Am fost placut surprins cand o simpatizanta a Oastei, o credincioasa buna a Bisericii noastre si ajutatoare la nevoile Oastei, cu lacrimi in ochi, mi-a zis: Nu vreau sa raman fara ziar. Nu! Oricat ar fi sa dau pentru el Eu nu pot trai fara acest ziar in casa. In el imi gasesc mangaierea cand sunt lovita de vreun necaz; in el imi gasesc alinarea sufletului. Fara el ce-as face? Eu, cand il primesc, il citesc tot, si-l recitesc; si nu-l citesc numai eu, ci-l citesc si cei din casa mea.

Atunci am simtit un fior sfant in sufletul meu, si mi-au pornit lacrimi de bucurie, caci am vazut ca cei care primesc foaia Iisus Biruitorul nu o primesc...