Cine, oare, este sluga credincioasa si inteleapta, pe care a pus-o stapanul peste slugile sale ca sa le dea hrana la timp? (Matei 24, 45) M-am intors de pe front decorat cu Crucea Serviciului Credincios , singura decoratie pe care o aduceam pe pieptul meu, in locul unde purtasem odata cruciulita Oastei, pe care mi-o pusese []Cine, oare, este sluga credincioasa si inteleapta, pe care a pus-o stapanul peste slugile sale ca sa le dea hrana la timp? (Matei 24, 45)M-am intors de pe front decorat cu Crucea Serviciului Credincios , singura decoratie pe care o aduceam pe pieptul meu, in locul unde purtasem odata cruciulita Oastei, pe care mi-o pusese pe inima conducatorul meu duhovnicesc si parintele meu, Iosif Trifa, cu putin inainte de plecarea lui in marele concediu de odihna si de rasplata din ceruri.

Acum decoratia militara mi-o pusese pe piept seful meu de la serviciul unde lucrasem, cu multumirea lui pentru felul credincios cu care am servit unitatea mea in toate imprejurarile prin care trecusem.

M-a miscat simbolica denumire: Crucea Serviciului Credincios La terminarea misiunii mele, comandantul Permanentei de la Bucuresti, privindu-mi decoratia...