In Almanahul Iisus Biruitorul pe anul 2023 gasim si de aceasta data un plan de citire a Bibliei. Pentru a ne fi totul usor si la indemana, publicam intr-un document organizat un plan de citire a Bibliei pe anul acesta, care poate fi accesat la urmatorul link: aici bVF8QLNeuh6cCCCx1hU1PFDgcSZlgpWHrY4FoCQ/edit#gid=0 In document, este pus alaturi Vechiul Testament []In Almanahul Iisus Biruitorul pe anul 2023 gasim si de aceasta data un plan de citire a Bibliei. Pentru a ne fi totul usor si la indemana, publicam intr-un document organizat un plan de citire a Bibliei pe anul acesta, care poate fi accesat la urmatorul link: aici bVF8QLNeuh6cCCCx1hU1PFDgcSZlgpWHrY4FoCQ/edit#gid=0In document, este pus alaturi Vechiul Testament de Noul Testament, pentru cine doreste sa citeasca numai o parte.

Totodata, pentru a ne motiva indeajuns unul pe altul, documentul este editabil si fiecare poate sa isi treaca numele sau si sa bifeze in fiecare zi progresul parcurgerii planului de citit.,,O, Doamne Duhule Sfinte, trezeste-ne foamea si setea dupa Cuvantul Sfant si calauzeste-ne in tot adevarul Sau. Amin. (Traian Dorz)Slavit sa fie Domnul!(In documentul de mai sus se regaseste planul de citire pentru fiecare luna, iar, mai jos, aratam cum arata planul pentru luna martie)plan de citire pe luna martieplan de citire pe luna februarie(planul pentru luna ianuarie)plan de citire pe luna ianuarie*Cercetati Cartea Domnului si cititi, ca nimic din acestea nu lipseste. Caci gura Domnului a poruncit si suflarea Lui le-a adunat (Isaia 34, 16).

Cat sunt de dulci limbii mele cuvintele Tale, mai mult decat mierea in gura mea (Ps. 118, 103).,,Dumnezeu Cel iubitor de oameni lumineaza nevazut cugetele noastre prin Sfintele Scripturi. (Sf. Ioan Gura de Aur)Toata Scriptura este de la Dumnezeu insuflata si folositoare noua spre mantuire. (Sf. Vasile cel Mare)Parintele Iosif Trifa a spus de atatea ori si ne spune apasat si noua astazi:,,Toata lupta vietii mele a fost sa fac pe toti oamenii sa cunoasca si sa iubeasca, sa adanceasca si sa traiasca Cuvantul cel Sfant al lui Dumnezeu Biblia.

Daca as avea un glas de tunet care sa se auda peste tot pamantul, as striga un singur cuvant: oamenilor, cititi, iubiti si traiti Biblia, Cuvantul lui Dumnezeu. Cel din urma cuvant al vietii mele as dori sa fie: Cititi...