Va aduc in atentie o,,tarta cremoasa si foarte aromata, gust placut dat de portocale si ciocolata. Este un desert perfect pentru o ocazie speciala, timpul de pregatire fiind unul foarte rapid. Pentru ca se apropie o mare si frumoasa sarbatoare,,Sfintele Sarbatori Pascale , va recomand aceasta tarta colorata si apetisanta, spre bucuria copiilor dar si al adultilor, cu mult drag de la Buburuza Bucatareasa.

Dezghetam pachetul foietaj.

Curatam cele 3 portocale de coaja si de partea alba, le feliem la o grosime de 0,5 cm.

Ungem o tava de tarta cu putina grasime(unt sau ulei) si pudram cu faina.

Asezam foaia in tava in asa fel incat sa acoperim si marginile.

Ungem toata foaia cu ciocolata moale(daca ciocolata e prea tare, tinem cutia cateva minute in apa fierbinte).

Omogenizam smantana cu cele 3 galbenusuri si o turnam peste stratul de ciocolata, scuturand usor tava pentru a se aseza.

Punem feliile de portocale peste smantana.

Presaram ciocolata rasa deasupra. Punem tava in cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute la foc potrivit. Feliem tarta doar cand s-a racit.