Va aduc o reteta de gogosi pufoase, ieftine si rapid de pregatit. Multumesc Stelutei Ghiocela pentru aceasta reteta extraordinara. Gasim multe alte retete foarte bune pe blogul ei,,Retetele mamei, va recomand sa-i vizitati frumoasa pagina.

Aceste gogosele sunt pregatite cu kefir, un ingredient ce ofera o consistenta pufoasa, moale si putin zemoasa. Aceste aspecte m-au cucerit si acum pot spune ca sunt cele mai bune gogosi pe care le-am mancat pana acum. Va invit la pregatirea gogoselelor, chiar acum.ce ziceti?Omogenizam foarte bine kefirul cu zaharul, zaharul vanilinat apoi adaugam oul intreg. Adaugam faina amestecata cu putina sare si praful de copt.

Omogenizam foarte bine kefirul cu zaharul, zaharul vanilinat apoi adaugam oul intreg. Adaugam faina amestecata cu putina sare si praful de copt.

Scoatem gogosile pe un servetel pentru a absorbi uleiul in exces iar cand sunt reci le pudram bogat cu zahar pudra cu gust de vanilie.