Initial am pornit de la reteta tizei mele, de nume: Adriana Pana, voi o cunoasteti mai bine dupa Id-ul de Bucataras: adica Satisfyyourcravings, http://www.retete/retete/macaroane-cu-branza-si-conopida-73440.htmlM-am pliat pe ce ingredient am avut la indemana ;) A iesit o minunatie de budinca, tare satioasa ;)Conopida se desface buchetele, se spala, apoi se pune la fiert in apa clocotita, impreuna cu pastele tortellini, cca. 6 minute. L-am pus la treaba pe Multicoocker-ul Laurentiu Ionel ;). Dupa ce s-au fiert al dente, se scot din apa, se pun intr-un vas termorezistent, zdrobindu-se usor conopida, pentru uniformizare. Bucatelele de bacon se prajesc usor, apoi se adauga peste amestecul de conopida si paste. Se asezoneaza de mirodenii, apoi se adauga mingiutele de mozzarella. Smantana se bate cu ouale si cu putina apa in care au fiert conopida si pastele, apoi se toarna peste preparatul nostru, incheindu-se cu un strat marinimos de pesmet. Se da la cuptor, in cuptorul preincins cca. 15 minute la 200 g. Simplu si gustos. Spor si pofta buna!