Se prajesc alunele intr-o tigaie fiebinte, fara ulei timp de cateva minute, apoi se maruntesc intr-u mojar.

Se curata de coaja ghimbirul si usturoiul si se toaca marunt.

Se incalzeste o lingura de ulei de susan intr-o tigaie si se adauga anasonul. Se adauga apoi carnea tocata, urmata de miere si jumatate din cantitatea de ghimbir si usuturoi.

Se gatesc la foc mare 5 minute, pana devine totul crocant.

Restul de ghimbir si usturoiu se transforma intr-o pasta cu ajutorul unui mojar si se amesteca cu sosul de peste, cel de soia si sucul de la un lime pentru a obtine un dressing.

Se gatesc taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. Se taie morcovul julienne si se adauga peste frunzele de salata.

Se impart taiteii intre 2 farfurii, se aseaza salata deasupra, se stopeste cu dressing, se aseaza carnea de vita crocanta peste, ceapa verde, frunzele de coriandru si alunele.