Se bat albusurile spuma cu zaharul si se adauga treptat apa rece. Separat se amesteca faina,cacao si praful de copt si se adauga la compozitia de albusuri,amestecand usor de sus in jos,cu o lingura de lemn . Se aseaza intr-o tava hartie de copt si turnam aluatul,dam la cuptor la foc potrivit timp de 20-25min. Crema: Preparam budinca si o lasam sa se raceasca.

Separat frecam untul spuma apoi adaugam budinca racita,coaja,zeama de lamiae si omogenizam bine. Blatul racit il insiropam cu un sirop (zahar+apa+esente), eu am folosit 100ml cafea preparata. Lasam 5-10min blatul sa-si traga bine siropul, apoi punem crema si ornam dupa imaginatia fiecaruia. Este bine sa stea la rece cel putin 1 ora (daca rezistati) !!!!!Se bat albusurile spuma cu zaharul si se adauga treptat apa rece. Separat se amesteca faina,cacao si praful de copt si se adauga la compozitia de albusuri,amestecand usor de sus in jos,cu o lingura de lemn . Se aseaza intr-o tava hartie de copt si turnam aluatul,dam la cuptor la foc potrivit timp de 20-25min. Crema: Preparam budinca si o lasam sa se raceasca.

Separat frecam untul spuma apoi adaugam budinca racita,coaja,zeama de lamiae si omogenizam bine. Blatul racit il insiropam cu un sirop (zahar+apa+esente), eu am folosit 100ml cafea preparata. Lasam 5-10min blatul sa-si traga bine siropul, apoi punem crema si ornam dupa imaginatia fiecaruia. Este bine sa stea la rece cel putin 1 ora (daca rezistati) !!!!! Este o prajitura usor de facut si foarte buna .