Cum le-am vizualizat la Dia, am si poftit;) Au fost binevenite ptr un eveniment in familie ;)E cam expirata reteta, dar nu am rezistat sa nu o aduc acum, in preajma de sarbatori, deoarece sigur, va reveni in meniul dulciurilor zilele astea ;) Mos Craciun va fi tare incantat de aceste cornulete ;) Poze finale, cam la gramada :D ;) Asa ca, Mos Craciun, te asteptam in Casa Zmeilor ;)Intai se amesteca ingredientele uscate: faina, praful de copt, miezul de nuca macinat, zaharul si zaharul vanilinat. In mix-ul de ingrediente uscate se adauga ouale, amestecandu-se eneregic, pana ce se inglobeaza. Apoi se adauga untul rece, razuit si se framanta aluatul pana ce se obtine unul omogen, cca. 10 minute, nu mai mult, ca sa nu se inmoaie untul, de la caldura mainilor ;) Aluatul obtinut se pune le rece, invelit in folie alimentara, de preferat in frigider, cca. 60 de minute;) Dupa ce s-a odihnit aluatul in frigider, se scoate, apoi se formeaza semilune;) In sfarsit, am folosit tavile de cornulete, achizitonate, in urma cu muuulltt timp, le-am uns cu putin unt ;) Cornuletele se coc, in cuptorul preincalzit cca. 25 de minute la 180 grade;) Dupa ce s-a rumenit talpa , zicere de la Dia ;) se scot, din cuptor si se tavalesc, fierbinti in pudra de zahar ;)Bune au fosttttt ;) Multumesc Dia pentru reteta ;)