Partea uscata: faina se amesteca cu sare, praf de copt si zahar. Partea umeda: iaurtul se amesteca cu un tel manual cu ouale, uleiul, esenta de vanilie si coaja rasa de lamaie. Partea umeda se pune (dintr-o data) peste partea uscata si se omogenizeaza destul de bine cu telul. Se ia tigaia de clatite, se pune pe aragaz, se unge cu o pensula cu ulei ( eu am procedat asa doar o singura data, la inceput) si cand tigaia s-a incins punem cu lingura placintele de clatite. Se lasa cat sa faca bule de-asupra ceea ce insemna ca trebuie intoarse. Se scot clatitele pe farfurile si se pun urmatoarele, procedand in acelasi mod. Asamblare: cu o forma de biscuiti inimioara (sunt clatite cu dragoste, doar) decupez clatita cu clatita. Pe prima clatita pun ciocolata care a fost topita inainte cu putina apa ( in caz ca se raceste, se mai pune pe foc putin), se pun rondele de banana, ciocolata si apoi a doua inimioara. Se picura ciocolata dupa inspiratie. Asemenea am procedat si cu celelelate clatite. Super declicioase!