Incredibile! Pur si simplu perfecte! N-am mancat macaroane cu branza mai gustoase!Incercati si n-o sa regretati...poate doar daca nu veti manca mimim doua portii:))))) rusinos dar extrem de gustos!V-am fotografiat tipul de macaroane, de cascaval si branza pentru ca vreau sa va iasa exact cum mi-au iesit mie.

Macaroanele se fierb in apa cu sare dupa indicatia de pe ambalaj( in cazul de fata 8 minute).

Eu am pus mai multa apa decat de obicei pentru ca le vom lasa in ea pana este gata sosul.

Intre timp, se pun 100 gr. unt sa se topeasca intr-o tigaie adanca mare la foc mic, se adauga faina si se amesteca repede cu un tel, se lasa sa dea doua trei clocote si se toarna laptele, amestecam continuu, dam focul o idee mai iute si aducem la punctul de fierbere, lasam focul mai mic apoi punem nucsoara, mustarul, cascavalul razuit si omogenizam, apoi potrivim gustul de sare si piper. Dam tigaia deoparte.

Ungem forma cu unt, scurgem macaroanele, apoi le punem inapoi in oala in care au fiert si le amestecam usor cu branza pana ce aceasta se topeste. Punem macaroanele in forma.

Intre timp punem 50 gr unt( ramas) intr-o tigaie si-l topim, apoi adaugam pesmetul si parmezanul, amestecam rapid si stingem focul.

Peste macaroanele din forma turnam sosul si cu furculita facem mici spatii sa se amestece bine, iar deasupra presaram pesmetul pe care tocmai l-am preparat. Mai adaugam deasupra putin parmezan si coacem 15 sau 20 de minute sau pana se rumeneste frumos pe programul de gratinare.

Mancam macaroanele imediat ce le-am scos de la cuptor....insa sunt perfecte si reci....copiii o sa le adore!