Am incercat sa reproduc vestitii biscuiti florentini.

Nu am avut eu toate ingredientele, dar a iesit ceva care a gadilat papilele gustative.

Topim untul, adaugam lingura de smantana,apoi zaharul,amestecand continuu pe foc pana se topeste zaharul.

Luam vasul de pe foc si adaugam fructele confiate, migdalele felii si lingura de faina,Amestecam bine.

Lasam sa se racoreasca putin apoi luam cu lingura din compozitie si punem in formele de briose in care am pus hartiute. Nu punem multa compozitie, trebuie sa fie stratul subtire sub forma unui biscuite.

Apasam putin compozitia in formele de briose, apoi introducem tava in cuptorul incins pentru 8-10 minute pana capata o culoare aurie.

Lasam biscutii sa se raceasa, dezlipim cu grija hartia si ii asezam cu fata in jos.

Topim ciocolata si cu ajutorul unei pensule acoperim biscuitii cu ciocolata.

Lasam sa se intareasca ciocolata, apoi ii savuram.