Rosiile au ajuns pe masa romanilor abia in secolul XIX, cand occidentalii erau deja satui de ele si stiau ca aceste fructe al dragostei , cum li se mai spunea, au o multime de proprietati, dar niciuna in domeniul iubirii: acelasi lucru se poate spune despre lacasurile uriase ale tuturor cultelor construite din negura timpurilor pana in zilele noastre ca semn al puterii unor oameni ambitiosi. Pentru ca sunt singur la masa, o sa ma trezesc vorbind si o sa spun ca eu vad viitorul slujbelor religioase intr-o cladire multifunctionala comuna in care fiecare sa-si gaseasca locul... Asta dupa muuulti ani de educatie... si dupa multe facturi umflate platite tot de noi, aia inca multi si prosti.

Tai in patru o mana de rosii cherry pentru ca cele obisnuite in aceasta perioada a anului imi par de plastic (puteti sa folositi orice rosii doriti) si toc un fir de ceapa verde .

Peste toata aceasta salata de rosii cherry sau orice alt soi (nu stiu ce preferati dumneavoastra si nu sunt sigur ce prefera Dumnezeu) radeti branza de oaie, presarati marar, apoi adaugati ulei dupa gust si buzunar (de floarea soarelui sau de masline) si la sfarsit va rog sa ma priviti asemenea celor ce traiesc intr-o lume normala, care au intelegerea faptului ca autorii nu pot mai mult, cand aud un cantecel simplut fredonat de chiulaii mai putin dotati de la ora de religie.

TipsuriNu este obligatoriu sa o mancati dimineata. Se poate si seara, musai sa fiti cu mintea treaza! Va doresc pofta buna!La aceasta salata se preteaza foarte bine branza tare de oaie.