Rulada cu crema cappuccino este o reteta de prajitura fina cu crema delicioasa. Aceasta reteta de rulada poate fi pregatita pentru orice ocazie festiva. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta si faina. Se toarna compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt.

Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta si faina. Se toarna compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt. Se coace 9-10 minute. Se rastoarna pe un servet umed si se ruleaza impreuna cu acesta. Se lasa sa se raceasca. Crema: 100 ml frisca se pun intr-un vas pe foc si se aduc la temperatura de fierbere. Se da vasul deoparte si se adauga ciocolata maruntita. Se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga restul de frisca si gelatina topita - separat pe baie de aburi. Se da crema obtinuta la rece pentru cel putin 4 ore, dupa care se scoate si se bate cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Se umple blatul racit cu crema cappuccino si se ruleaza.

Rulada cu crema cappuccino se pastreaza la frigider pana in momentul servirii. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights Alte retete recomandate: