Reteta pentru trandafiri o am de la Lily. Mi-au iesit frumosi din a doua incercare. Unde greseam? Laptele praf trebuie rasnit in rasnita de cafea, saReteta pentru trandafiri o am de la Lily. Mi-au iesit frumosi din a doua incercare. Unde greseam? Laptele praf trebuie rasnit in rasnita de cafea, sa fie cu adevarat pudra. In rest se foloseste 1 lingura de miere (eu am incalzit-o putin in baie de abur pentru ca era cam teapana) la care se adauga lapte praf pana cand compozitia este destul de tare si petalele nu se lasa.

Fondantul-dupa mai multe retete incercate am optat pt. cea cu marhsmallows gasita pe net. Secretul este sa il lasi 24 de ore la odihna, infasurat in folie, sa nu prinda aer.

Frunzele-ideea este luata tot de pe net. Se folosesc frunze naturale. Pentru ca este iarna am folosit cateva frunzulite din trandafirul japonez din casa (spalate, sterse). Ciocolata trebuie asezata in mai multe straturi, pe rand, dupa ce fiecare se usuca ( daca stratul de ciocolata este prea subtire frunzele se rup)Se serveste dupa ce a stat un timp la rece.

Alte retete recomandate: