Separam ouale.

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si 7 linguri de zahar.

Galbenusurile se mixeaza cu celelalte 7 linguri de zahar, praful de copt, zaharul vanilat si uleiul turnat in fir subtire.

Adaugam pe rand cele 7 linguri apa minerala, apoi incorporam alternativ faina si jumatate din spuma de albusuri.

Ungem tava cu ulei, o tapetam cu faina.

Turnam compozitia in tava, presaram grisul in ploaie, sa se repartizeze uniform peste intreaga suprafata a continutului din tava.

Deasupra asezam strugureii, apoi dam tava la cuptor si lasam la copt cca 20 minute.

Scoatem tava din cuptor, repartizam uniform spuma din albusuri ramasa, nivelam, deasupra presaram putin zahar brun si dam din nou tava la cuptor pana se intareste spuma.

Scoatem prajitura din cuptor, o lasam sa se raceasca complet, apoi o portionam si servim.

Pofta buna!