Am revenit la categoria mea preferata, pastele!! Uraa!! Cautam disperata un vas din ceramica ca si acesta si am gasit intr-un tarziu... Intr-o zi eram la cumparaturi, eu fac cumparaturile in doi timpi si treci miscari, nu am rabdare sa zabovesc aiurea. Trec printre rafturi si vad un vas din ceramica superb, ERA ULTIMUTL! Pretul lui striga 30 de lei si eu aveam doar 10 lei la mine si muream de ciuda, insa vad ca apare si un al doilea pret: 10 lei. Ma duc la casa nedumerita si imi spune ca este 30, nu se poate sa fie 10 lei. Pana la urma scaneaza vanzatoarea si apare pretul: 10 LEI. Ohh, ce putea sa fie mai perfect?! L-am luat si direct am facut penne la cuptor, fara sa mai stau pe ganduri haha:)). As sta la povesti cu voi insa am de pregatit un CANDY BAR belea, cum nu ati mai vazut haha:)). Pe bune saptamana aceasta sunt asa de ocupata si si cealalta desigur, insa incerc sa imi fac timp si pentru voi.

Va las mai jos o reteta delicioasa de penne la cuptor si astept cu nerabdare sa vad cum v-au iesit!-KSSSPentru prepararea pastelor punem apa la fiert impreuna cu 2 linguri de sare mare. Cand apa fierbe punem si pastele si le lasam 10-15 minute, pana cand s-au fiert. Le scurgem si le clatim cu apa rece. In continuare, spalam si taiem peiptul de pui fasii lungi. Il condimentam cu sare si piper si il punem la grill pentru prajit. Eu uitasem ca pentru tigaia grill nu este nevoie de ulei asa ca am pus haha:)). Dupa ce bucatile de pui s-au prajit, le punem intr-un vas unde urmeaza sa facem sosul. Peste carne adaugam smantana amestecata cu ouale.

Adaugam apoi si laptele si amestecam pana cand sosul incepe sa se ingroase. In functie de cat de gros doriti sa fie sosul mai adaugati si 1 lingura de faina amestecata cu 2 linguri de apa. Daca doriti mai gros sosul, adaugati 2 linguri de faina amestecate cu 4 linguri de apa si tot asa. Amestecam bine si adaugam si condimentele (sare, piper, curry, boiaua si usturoiul). Cand sosul este gata il amestecam cu pennele. Ungem cu unt un vas termorezistent si punem un strat de penne cu sos, unul de cascaval, urmatorul de penne cu sos si apoi radem cascaval muuult pe deasupra. Presaram si putin cimbru peste penne si dam tava la cuptor pana cand cascavalul capata o culoare aramie. Scoatem pennele din cuptor si le savuram cu pofta!Reteta o gasiti si pe blog: http://delightsbymeea.blogspot.ro/2016/08/penne-la-cuptor-cu-carne-de-pui.html