Doar pentru iubitorii de ciocolata!!! Este o prajitura insiropata si cu ciocolata topita, foarte gustoasa! Este o prajitura care se gaseste in toate patiseriile in Grecia.

Amestecati toate ingredientele pentru chec in jur de 2-3 min cu mixerul dupa care puneti compozitia intr-o tava unsa in prealabil cu unt si introduceti in cuptorul pre-incalzit la 180 C pentru cca 45 min ( in functie de cuptorul fiecaruia). Cand v-a mai ramas 10 min pana la sfarsit, incepeti sa faceti siropul, fierband ingredientele pentru cca 3-4 min. Siropul trebuie turnat fierbinte peste checul tocmai iesit din cuptor! Lasati sa se raceasca si incepeti sa faceti glazura. Incalziti laptele si cand incepe sa dea in clocot luati de pe foc si puneti ciocolata sparta in bucati mici, lasati cateva minute sa se topeasca ( va fi mai usor de amestecat si omogenizat!). Cand checul s-a racit, atunci turnati crema de ciocolata deasupra si miscati tava ca sa se acopere toata suprafata.

Lasati sa se raceasca inainte de a fi servita!Daca nu sunt copii care vor servi din aceasta prajitura, puteti adauga 1 lingura de coniac in crema. Se serveste mai bine cand e lasata la frigider cel putin 30 min daca vi se pare prea dulce, puneti mai putin zahar in sirop, doar 300 gr iar in blat doar 100gr. oricum crema de ciocolata e doar pe deasupra