Acum cateva zile am facut o delicioasa supa crema de legume. Este foarte gustoasa si imi place mult ca este si foarte sanatoasa si satioasa. Am servit-o cu crutoane. M-am inspirat de pe internet dar si de la Timea. Este cea mai delicioasa supa crema pe care am pregatit-o pana acum.

Punem intr-o oala 3 l de apa, 1 varf lingurita de sare si cubuletul de knorr si o punem la fiert. Curatam legumele si le spalam bine. Eu am decojit ardeiul gras de coaja. Taiem cartofii in jumatati iar restul legumele le taiem in bucati potrivite. Le adaugam in oala atunci cand apa clocoteste. Le lasam la fiert aproximativ 40 de minute. Le verificam cu o furculita. Intre timp pregatim crutoanele. Taiem feliile de paine in cubulete, dupa ce am inlaturat coaja. Incingem o tigaie pe care am uns-o cu putin ulei. Punem crutoanele in tigaie, iar apoi presaram peste ele sare, piper si praf de usturoi. Le intoarcem cu o furculita.

Scoatem legumele din apa in care au fiert. Punem jumatate din legume in blender. Le mixam bine pana se transforma intr-o pasta. Adaugam 2 cani din apa in care au fiert si mixam. Adaugam partea a doua de legume si le mixam pana se transforma intr-o pasta.. Adaugam una sau doua cani de apa. Dupa gust adaugam sare si piper. Delicioasa!