De obicei am tendinta sa gasesc diferite alternative mai dietetice la mancarurile noastre preferate, sa mancam fara griji. Am gasit o solutie super ingenioasa pentru blatul de pizza, care este crocanta, gustoasa si sanatoasa.

Reteta aceasta este pentru o pizza de 28 de cm diametru. Blat de conopida- Spalati conopida, rupeti buchetele mici si maruntiti la robotul de bucatarie;- Puneti conopida maruntita la cuptor pentru 15 minute;- Apoi scoateti, lasati sa se raceasca putin si scurgeti foarte bine de suc: folositi un tifon sau un material curat, care absoarbe umezeala;- Bateti ouale bine cu putina sare;- Adaugati-le peste conopida scursa impreuna cu mozzarella si modelati aluatul pe tava;- Coaceti blatul de conopida aproximativ 12-15 minute la foc iute; Pizza - Acum adaugati pe blatul precopt pasta de tomate sau ketchup-ul, peste care presarati oregano;- Dati mozzarella pe razatoare si adaugati peste pizza cea mai mare parte, lasand pentru sfarsit o lingura de mozzarella rasa;- Acum puteti adauga restul toppingurilor: salamul, muschiul, ciupercile, prazul, porumbul, iar la sfarsit rosiile cherry feliate;- Acum mai adaugati lingura mozzarella peste toata pizza si dati la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 12- 15 minute;