Punem tartitele de curcan (spalate si curatate in prealabil) la fiert, in apa cu sare, spumuindu-le bine. Intre timp, pregatim legumele: radem morcovii, tocam prazul si usturoiul, taiem ardeii cubulete (eu am avut de la congelator gata taiati :P ), tocam patrunjelul (si din aceasta am la congelator :D ). Cand sunt fierte tartitele, le scoatem din supa si dupa ce se racesc un pic, le taiem bucatele. Intr-o cratita, incingem putin ulei si calim prazul si usturoiul 2-3 minute. Adaugam ardeiul, morcovii si apoi bucatelel de carne. Le lasam cateva minute, dupa care stingem cu supa in care au fiert tartitele. Cand sunt fierte, potrivim gustul de sare si piper si adaugam fasolea verde. Lasam sa dea cateva clocote si adaugam lecio. Dupa 2-3 minute, presaram patrunjelul tocat si oprim focul. Servim cu smantana. Pofta buna!