Bunatati pentru colindatori!Crocante la exterior si pufoase la interior, gustul intens de ciocolata!Cele 70 de gr de unt se topesc la foc mic (intr-o craticioara).

Se adauga ciocolata si se amesteca continuu, pana ce se incorporeaza complet.

Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit pentru 5-10 minute (la temperatura camerei).

In acest timp, oaule se mixeaza cu zaharul pana ce se obtine o spuma densa.

Se adauga esenta de rom, ciocolata topita si se amesteca compozitia.

Se presara praful de copt si faina, incorporandu-se complet.

Compozitia obtinuta este densa, spumoasa.

Se acopera vasul si se pastreaza la rece pentru 2-3 ore, timp suficient pentru ca din compozitia obtinuta sa formam bilele de ciocolata.

Am obtinut exact 36 de fursecuri, desi ar fi iesit mai multe (le-am modelat mai mari).

Fiecare bila modelata se trece, uniform, prin zahar tos, iar apoi prin zahar pudra.

Se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Le-am copt pentru 15 minute, la o temperatura de 160 de grade.

Se racesc complet, inainte de a fi asezate in cutii.

Pofta buna!