Inspiratia a venit de aici.

Pieptul de pui se spala, se taie in bucati mai mici si se pune la fiert in apa. Se indeparteaza spuma care se formeaza, se adauga o lingurita cu sare, o foaie de dafin si cateva boabe de piper si se lasa in continuare la fiert pana cand carnea este patrunsa bine.

Dupa ce carnea s-a fiert, se clateste cu apa rece, se taie marunt si se pune intr-un castron.

Ciupercile se clatesc cu apa si se taie marunt. Se adauga peste pieptul de pui.

Ardeiul copt si castravetii murati se taie marunt si se pun in castron.

Se pregateste maioneza: se mixeaza galbenusurile cu putina sare, apoi se adauga uleiul, putin cate putin, si se continua mixarea pana cand isi maresc volumul. La final se adauga o lingurita cu apa rece pentru ca maioneza sa devina mai cremoasa.

Se pune maioneza in castron peste celelalte ingrediente impreuna cu mararul spalat si tocat si se amesteca totul. Se potriveste salata de sare.