Incep sa fiu pe langa de tot cu denumirea retetelor, dar chiar nu stiu cum sa surprind in cateva cuvinte secretele din spatele fiecarei retete, pentru ca desi pe aceasta am numit-o Guguluf cu fructe de padure , in spatele acestei bunatati se afla un secret si nu este deloc o reteta clasica . Nu va spun inca secretul, mai asteptati un pic pentru ca as vrea sa va mai povestesc ceva. Am trait pentru prima data o experienta de neuitat saptamana aceasta! Ma intalnisem cu o fata taare draguta (pe care nu o cunosteam personal) si mi-a zis: Tu esti Meea, autoarea blogului Delightsbymeea nu? Imi plac retetele tale si m-am apucat si eu de gatit de cand iti urmaresc retetele! . Mi s-a umplut inima de bucurie! A fost un sentiment placut sa intalnesc una dintre cititoarele mele si, mai ales, sa vad ca am incurajat-o sa se apuce de gatit! Denisa, daca citesti aceasta postare, te salut cu drag si ma bucur ca te-am intalnit! Bine, gata, va spun acum secretul din spatele retetei mele. Pare ca am pus 1 kg de gelatina in crema, nu? Ei bine, NU AM PUS DELOC! Cum de? Am facut crema ca si jeleul prajiturii Fanta, doar ca in loc de suc Fanta de portocale am folosit Fanta de struguri, iar in loc de budinca de vanilie. am folosit budinca de capsuni. Simplu, nu? Asadar, astazi facem impreuna guguluf cu fructe de padure si budinca de capsuni, fara gram de gelatina!Mixam spuma tare albusurile impreuna cu cele 3 linguri de apa si sarea. Punem zaharul si continuam mixarea, pana cand spuma sta bat. Adaugam galbenusurile, faina si praful de copt. Ungem forma pentru copt cu putin ulei si tapetam cu faina. Turnam apoi blatul in forma si nivelam usor. Lasam tava la cuptor pana cand blatul trece testul cu scobitoarea. Intr-un vas, amestecam continutul plicului de budinca cu zaharul si 100 ml de suc, astfel incat sa nu mai aiba cocoloase. Turnam si restul de suc si lasam amestecul pe foc mic, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa ca o budinca.

Taiem un mic capac deasupra blatului. In mijloc, decupam un mic sant pe care urmeaza sa il umplem cu crema racita (putin). Iarasi nu stiu sa prezint procesul cum trebuie, dar daca priviti poza de mai jos veti intelege. Crema ramasa o intindem usor pe marginile blatului, lasand-o sa curga usor. Decoram cu fructe de padure, zahar pudra si ciocolata alba topita ( topiti ciocolata pe foc mic impreuna cu cele 2 linguri de ulei). Lasam prajitura la rece, cat de mult avem ocazia! A mea a stat jumatate de ora, apoi a fost devorata haha:)).reteta si pe blog: http://delightsbymeea.blogspot.ro/2017/05/guguluf-cu-fructe-de-padure.html