Lasam crevetii sa se decongeleze, iar ciupercile se pun in apa sa se hidrateze cel putin 30 de minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o cratita, punem apa si sare, iar cand incepe sa dea in clocot, se pun crevetii decongelati. Cand apa incepe din nou sa fiarba dupa ce am pus crevetii, mai lasam 1 minut pe foc, apoi ii transferam intr-un castron cu gheata. Dupa ce s-au racit, ii curatam si ii dam deoparte.

Separat fierbem pastele in apa fierbinte timp de 1 minut, stingem focul si acoperim timp de 4 minute, apoi le scurgem.

Punem uleiul in wok si lasam sa se infierbante, apoi adaugam brocoli si ii calim 1 minut. Adaugam ciupercile si le lasam 2-3 minute la foc iute. Reducem focul si adaugam sosurile de soia si cel dulce acrisor, putina apa si lasam la fiert 6-7 minute. Adaugam germenii, pastele si crevetii, amestecam bine si este gata de servit.

Nu am mai adaugat sare, pentru ca sosul de soia deja e sarat.