Supa de rosii cu galuste in varianta cu razalai !Carnea de gaina se fierbe bine in apa cu sare. Zeama se foloseste la prepararea ciorbei, carnea se consuma calda in loc de gustare. Legumele se curata si se spala. Radacinoasele se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt. Cartofii se taie cuburi. Caliti radacinoasele si ceapa usor in ulei. Adaugati pe rand, amestecand, pasta de rosii, boiaua si pasta de ardei iute. Turnati deasupra zeama de gaina si cartofii. Lasati sa fiarba 10 minute. Adaugati la fiert si pastele. Fierbeti respectand indicatiile de pe pachet. La sfarsit se pune bulionul si leusteanul. Dupa 5 minute presarati mult patrunjel verde tocat. Gustati si sarati daca este nevoie. Pofta buna !!!Ciorba aceasta este gustoasa preparata si cu carne afumata in loc de gaina. Serviti langa ciorba ceapa rosie sau verde dupa preferinta.