Cureti legumele, le speli si tai cartofii si ardeiul cuburi, morcovii, telina si patrunjelul le tai felii subtirele, ceapa o toci marunt. Le pui intr-o oala, le acoperi cu apa, adaugi putina sare si piper, ulei de masline si le lasi sa fiarba. Dupa ce au fiert 10 minute, adaugi buchetelele de broccoli. Cand legumele sunt moi, strecori supa si adaugi 2-3 polonice de zeama si mixezi bine. Pui cate putina supa pana obtii consistenta dorita. Condimentezi cu sare si piper dupa gust.

Pentru crutoane, folosesti paine veche de 1-2 zile, pe care o tai in bucati cat mai mici. Asezi bucatile de paine intr-o tava pe hartie de copt, le stropesti bine cu ulei de masline si le condimentezi cu sare, piper si oregano. Amesteci viguros crutoanele, astfel incat sa fie toate date prin ulei de masline si condimente si le introduci in cuptorul incins, la foc mediu, timp de 15 minute, amestecandu-le bine la fiecare 5 minute.

Servesti supa crema cu crutoane, si dupa preferinta, poti adauga smantana si patrunjel.