Am incercat sa prepar o supa in care sa se imbine armonios elementele mai consistente cu cele mai light. Se pare ca mi-a iesit cu succes!!!Prazul se spala, se taie in doua si se feliaza julien. Morcovul se curata, se spala si se taie cubulete. Carnaciorii se taie rondele. Caliti usor prazul. Atentie prazul se arde usor pentru ca are foile mai subtiri decat ceapa, daca nu este supravegheat. Turnati deasupra zeama de carne de pui. Sarati. Adaugati la fiert morcovul. Dupa 15 minute se pun carmnaciorii, legumele verzi si lintea. Lasati sa mai dea un clocot timp de 15 minute si probati daca ingredientele s-au patruns. Gustati si sarati/ piperati daca mai este nevoie. La servire adaugati verdeata pe deasupra. Noi am adugat iaurtul direct in farfurie. Daca va este pe plac, acriti suplimentar cu zeama de lamaie. Noi am avut langa si painici preparate in cuptor, in casa. Pofta buna !!!Atentie prazul se arde usor pentru ca are foile mai subtiri decat ceapa, daca nu este supravegheat. Iaurtul grecesc are de regula 10 % grasime si inlocuieste cu succes smantana. In plus nu se fac cocoloase ca la o smantana de proasta calitate.