M-am pricopsit cu o raceala de poveste si trag de mine sa stau pe linia de plutire....cum imi plac provocarile si nu le rezist, am zis sa fac si eu ceva inimos, mai ales ca aveam ramasa niste crema de la priconuci si era musai sa o folosesc....nu sunt ele prea frumoase, ca nici starea mea nu-i una prea fresh, dar garantez ca-s delicioase......

Retete cu dragosteIntr-un castron punem smantana, untura, zaharul, sarea si cele doua oua, mixam bine, apoi adaugam amoniacul stins cu otet, omogenizam. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat nelipicios, infainam blatul de lucru si intindem o foaie nu foarte groasa si decupam cu o forma inimioare, le asezam in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C, cca 20 min. Se scot si se lasa sa se raceasca, apoi se lipesc doua cate doua cu crema.

Crema. Untul la temperatura camerei se amesteca cu laptele condesant cu cacao.

Asezam fursecurile lipite cu crema pe un platou si le glazuram cu ciocolata topita si inimioare de la Dr.

Oetker.