Macinam biscuitii. Topim ciocolata cu laptele. Peste biscuiti adaugam cacaua, laptele cu ciocolata si esenta de rom.

Mixam spuma untul cu zaharul pudra, apoi adaugam 150 g nuca de cocos. Celelalte 50 g le vom folosi la final pentru un aspect frumos al ruladei. Pe o planseta pe care am pus folie alimentara intindem un sfert din compozitia de biscuiti.

Peste compozitia de biscuiti intindem un strat din crema de cocos. Peste crema de cocos distribuim visinele. Eu am avut visine la borcan pentru iarna, dar cred ca merg si visine din dulceata.

Cu ajutorul foliei rulam cele doua compozitii cat mai bine. Invelim rulada in folie si o introducem la rece cateva ore.

Inainte de servire distribuim nuca de cocos pe toata suprafata ruladei.

Intrucat eu am si mofturosi care nu mananca visine, am facut o rulada cu visine si doua fara.

Pe mine m-a cucerit cea cu visine.