Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Albusurile se bat spuma cu praful de sare.

Adaugam indulcitorul lichid, mixam pana obtinem o bezea destul de ferma.

Renuntam la mixer, luam o spatula din silicon si incorporam rand pe rand faina amestecata cu praful de copt.

Adaugam jumatate din semintele rodiei in compozitie.

Ungem forma rotunda de guguluf cu ulei, tapetam cu faina.

Turnam amestecul in tava, mai presaram cateba boabe de rodie, apoi dam tava la cuptor pentru 25 minute.

Facem testul cu scobitoarea, cand guguluful e copt il scoatem din cuptor, apoi din tava si il lasam pe un platou la racorit.

Glazura de lamaie o preparam astfel: punem zaharul pudra intr-un castronel, adaugam o lingura de apa rece, amestecam. Picuram putina zeama de lamaie dupa gust, omogenizam.

Eu am avut glazura gata preparata, asa incat doar am incalzit recipientul in apa calda si am ornat apoi guguluful cu glazura lichida, am presarat restul de seninte de rodie si cateva bombonele rosii din zahar.

Am lasat 1 ora sa se intareasca glazura, apoi am portionat si am servit.

Pofta buna!