O reteta rapida, parfumata, deliciu garantat.

Va trebuiesc ravioli proaspete. Ale mele erau de calitate umplute cu branza burrata.

Bineteles ca puteti face aceasta reteta cu ravioli de casa sau cu alte ravioli proaspete de calitate.

Sosul cu pasta de curry verde este delicios, il fac mereu suvenir de vacantele petrecute in Tailanda.

Pasta de curry verde este foarte aromata dar destul de picanta, puneti cu grija, a mea era mai putin picanta.https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/05/ravioli-proaspete-cu-sos-cremos-si.htmlSe curata morcovul si se taie in tagliatelle subtiri, cu ajutorul unui cutit de curatat.

Tocati marunt ghimbirul.

Sotati gimbirul si morcovii intr-o tigaie in 15 g de unt, timp de 5 minute.

Puneti piper, atentie la sare, pasta de curry si parmezanul sunt sarate.

Incorporati apoi smantana si pasta de curry verde.

Amestecati si lasati sa fiarba la foc mic cateva minute.

Puneti la fiert pastele conform instructiuni de pe pachet. Scurgeti bine.

In fiecare farfurie puneti pastele scurse si deasupra sosul pregatit.

Decorati cu busuioc proaspat si radeti deasupra parmezan daca doriti.

Serviti imediat.

Pofta Buna!