Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mici. Se fierb in apa cu sare. Se scurg de apa si se lasa la racorit. Ouale se fierb dupa preferinte, apoi se taie in sferturi. Se toaca ceapa marunt.

Se amesteca faina cu 6-7 linguri de lapte batut pana devine o compozitie omogena.

Se incalzeste restul de lapte batut intr-o craticioara si se adauga mixul de faina. Se fierbe la foc mic spre mediu pana devine un sos gros. Se prajeste baconul intr-o tigaie fara ulei, la foc mare pana devine crocant. Se transfera pe prosoape de hartie. In aceeasi tigaie, se adauga ceapa si carnaciorii si se prajesc 10 minute. Se transfera carnatii pe o farfurie si ceapa in sosul de lapte batut, impreuna cu baconul. Se amesteca bine.

Se incalzeste fasolea intr-o tigaie si se amesteca cu cartofii fierti si dressingul de lapte batut.

Se rupe salata in bucati mari si se asaza pe farfurii. Se adauga fasolea si cartofii deasupra si se servesc cu carnaciorii fripti si oua fierte.