Se amesteca 200 ml lapte cu praful de budinca si zaharul. Fierbeti restul de lapte pana face spuma, apoi adaugati compozitia de budinca. Se amesteca timp de 10 minute, la foc mic. Se presara zaharul pudra deasupra si se lasa la racit.

Aluatul foietaj se dezgheata, se desface pe masa si se taie in jumatate. Apoi din fiecare jumatate am taiat 11 fasii. Fiecare se ruleaza pe cate un cornet, astfel incat sa se suprapuna putin marginile.

Vor rezulta 22 de rulouri.

Se ung cu galbenus de ou si se presara seminte de mac. Se introduc in cuptorul preincalzit si se coc, pana sunt gata. Cuptorul meu nu coace prea bine, asa ca le-am lasat 5-10 minute, la foc putin mai mare, apoi la foc mic. Urmariti prin geamul cuptorului dupa primele 20 minute, pana considerati ca sunt facute.

Formele se pot scoate doar dupa ce s-au racit foietajele (pentru ca sunt fragile). Asa ca este bine sa aveti mai multe. Se umplu cu budinca de vanilie.