Ciupercile umplute sunt foarte versatile,poti incerca o sumedenie de combinatii . Imi place sa pregatesc frecvent ciuperci umplute . Constituie un aperitiv gustos si rapid de preparat .

Ciupercile se spala rapid prin jet de apa si se curata de pelitele exterioare ale palariutei . Se scoate piciorusul ciupercilor si se toaca mai marunt . Sarati usor palariutele si le ungeti cu unt ,interior-exterior . Asezati ciupercile in tava tapetata cu folie de hartie . Spalati In fiecare ciuperca se distribuie branza topita, coditele maruntite de ceapa si ciuperci, branza de burduf si jumatati de rosii cherry. Deasupra se pulverizeaza putin ulei si se da tava la cuptor 15 minute . Decorati ciupercile umplute la servire cu ridichi care dau o nota picanta . Puteti folosi cat mai multe legume, chiar o salata de cruditati . Ciupercile umplute sunt delicioase servite calde . Pofta buna !!!!Ciupercile umplute sunt delicioase servite calde .