Va prezint un desert clasic si anume, salam de biscuiti .

Exista multe retete a acestui salam,insa eu o fac dupa metoda aceasta si parerea mea este ca, e cea mai echilibrata reteta.

Biscuitii ii punem intr-o punga si-i zdrobim cu ciocanul de bucatarie.

Topim untul la foc mic si adaugam zaharul, amestecam pana se dizolva.

Dam oala de pe foc si adaugam cacaua, nucile si arahidele, amestecam.

Adaugam biscuitii, amestecam bine.

Indindem pe o planseta folie alimentara si intindem compozitia, dandu-i forma de salam, rulam si dam la frigider.

Lasam pana a 2-a zi.

Se scoate din frigider si se taie felii dupa plac.

Se serveste la cafea sau ceai.

Pofta buna!Pentru a-i da senzatia a salam, puteti pudra cu zahar pudra. Folositi biscuiti de buna calitate, in ei consta gustul bun al salamului Pentru a le da o imagine mai interesanta, zdrobiti cativa biscuiti cu mana in bucati mai mari