Am sosit acasa si am trecut in revista oferta de ingrediente . Proteina disponibila a fost cuburi proaspete din piept de curcan . In 15 minute am,, rezolvat O cina pe cinste .

Pastele se pun la fiert in apa sarata, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Eu am taiat tagliatellele in patrate, asa-mi place. Puteti sa le lasati intregi. Pastele se scurg si se clatesc cu apa rece. Se sareaza cubuile de carne si se amesteca cu dulceata de ardei iute . Rosiile uscate se taie fasiii. Ardeiul se taie cubulete. Telemeaua se taie cuburi. Prajiti usor in ulei cuburile de carne. Adaugati ardeiul, rosiile si prazul. Atentie ca prazul sa nu se arda. Turnati peste curcan si legume tagliatellele, telemeaua si parmezanul. Amestecati . Parmezanul se va topi si va da o textura cremoasa. Serviti tagliatellele cu curcan cat sunt calde. Pot fi insotite de salata preferata .

Pofta buna !!!!Daca nu aveti dulceata de ardei iute puteti folosi piper, chilli sau orice ingredient picant ce va place . Pieptul de curcan poate fi inlocuit cu pui, porc sau chiar vitel .