Cunoasteti untul din fructe ?Eu tocmai l-am descoperit si mi-a placut foarte mult.

O reteta fara zahar adevarat, o crema low carb pe care o puteti manca cu lingurita sau tartina pe paine de calitate, pe biscuiti sau umple o prajitura. https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/unt-din-pere-cu-nuci-de-caju.htmlCuratati perele si taiati-le cubulete.

Puneti-le intr-o oala pe foc cu vanilia si fierbeti-le .

Se vor transforma treptat in piure .

Gatiti pana cand apa lor se va evapora complet.

Amestecati.

Daca lasa prea multa apa le puteti scurge sau gati mai mult.

Dupa 20 de minute, le-am lasat inca 10 minute pentru a elimina lichidul ramas.

Lasati sa se raceasca.

Puneti-le in bolul mixerului cu untul de nuci de caju si mixati pana obtineti o crema fina si neteda.

Conservati la rece intr-un borcan ermetic.

Se poate conserva 2 saptamani la rece.