Aveam pofta de un desert cu mere.

Va prezint o reteta fara gluten si cu putini carbohidrati, facuta cu faina de migdale si faina de cocos in loc de faina normala.https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/muffin-cu-mere-si-nuci-de-caju-fara.htmlAmestecati faina de cocos, pudra de migdale si de nuci de caju cu praful de copt si sarea.

Bateti ouale intregi la robot cu zaharul timp de 5 minute.

Incorporati treptat amestecul sec preparat, turnati treptat untul topit si racit, laptele, smantana lichida si vanilia.

Amestecati bine.

Curatati merele si taiati-le cubulete.

Incorporati merele, ciocolata in fulgi sau taiata bucatele si apoi nucile de caju sfaramitate.

Amestecati si umpleti formele de muffin bine unse (puteti pune hartii de muffin in forme).

Dati la cuptor 20-30 minute la 170 C.

Lasati sa se raceasca un pic, scoateti din forme si lasati sa se raceasca complet.

Bon muffin !faina normala contine 71 gr de carbohidrati/100 gr de produs (faina de cocos si de migdale contin 20 gr de carbohidrati pentru un amestec de 100 gr) zaharul rafinat contine 100 gr de carbohidrati/100 gr de produs ( indulcitorul natural rythritol contine 0 gr de carbohidrati)