Incalziti cuptorul la 425 de grade.

Se unge un standard de 12 ceasca briosa tigaie.

In mare olandeza cuptor, gatiti baconul la foc mediu pana se rumenesc, aproximativ 12 minute. Folosind o lingura cu fante, transfer de la prosoape de hartie sa se scurga. Se adauga ceapa in oala, se condimenteaza cu sare si se fierbe timp de 8 minute. Pune deoparte 1/4 ceasca de ceapa fierte. Se presara restul de ceapa cu 1/4 cana de faina si gatiti, amestecand, timp de 1 minut. Se amesteca in supa de pui si se aduce la fierbere, se reduce caldura si se fierbe timp de 8 minute.

Intre timp, in blender, se amesteca rezervate ceapa, 1 cana de lapte, restul de 1 ceasca faina, oua, unt si 1/4 t de sare pana se omogenizeaza. Umple fiecare ceasca briosa pe jumatate cu aluat si se pune un cub de branza in centrul de fiecare. Se coace pentru 25 de minute, apoi se reduce temperatura la 350 de grade; se coace timp de 15 minute mai mult.

Se amesteca in restul de 1 cana de lapte in supa si caldura prin.

Se decoreaza cu sunca si chives.

Se serveste cu popovers. -----------------------De zi cu Zi, cu Rachael Ray noiembrie 2008