Se incalzeste cuptorul la 425 de grade F. Masura 2 cani de faina intr-un castron, se adauga sare si branza rasa si se amesteca usor cu o furculita. Se toarna laptele intr-o ceasca de masurare sa vina pana la 1-cupa mark si apoi sparge oul si se adauga uleiul. Bate a combina, apoi se toarna in ingredientele uscate, furculita pentru a amesteca ca te duci. Poate, la final, simt aluaturi fie prea uscat sau prea umed: adauga mai mult lapte sau mai mult de faina si furculita impreuna din nou, pana cand le-ati luat un aluat moale nu e prea lipicios pentru a fi lansat. Rupe aluatul in 2 bucati si se rostogoleasca 1 bucata pe o suprafata presarata cu faina. Biscuit aluat este un vis de a lucra cu; de fapt, cred ca este foarte placut. Rola doar ca stingaci si greu de unul singur ca-ti place: nici un rau nu va veni sa-l. Vrei un strat subtire, dar nu exagerat de atat, dreptunghi. Un patrat nu ar fi sfarsitul lumii, asa ca nu incepe a iesi geometria set: aceasta este cea mai grea de instructiuni. Se taie aluatul in aproximativ 1 3/4 inch benzi, si apoi se taie fiecare banda la aproximativ 2 1/2-inch intervale de timp astfel incat sa se incheie cu o colectie de mici, raggedy oblongs (doar am taiat fiecare banda, dar, probabil, mai eficiente de a face intregul lot de aluat la 1 ora). Ia un cocktail carnati si a pus-o la 1 sfarsitul unei alungite la o usoara diagonala si apoi se ruleaza in sus, apasand pe infinit conforme aluat pentru a stoarce-l inchide, si apoi se pune pe o lipeasca foaie de copt, sau 1 captusite cu pergament. Continuati pana cand ati terminat toate fasii si apoi ajunge la locul de munca cu restul de aluat. Trei foi de copt ar trebui sa o faca. Acum, dip o perie de patiserie in amestecul de ou batut si vopsea pe produse de patiserie de aur glazura. Pune in cuptor si se fierbe timp de 12 pana la 15 minute, timp in care acestea ar trebui sa fie pufos si lustruite. Scoateti din cuptor si lasa sa se raceasca un pic inainte de a le da copiilor.