Se cerne faina. Se inmoaie drojdia cu o lingura de lapte (caldut) si 1/2 lingurita zahar, apoi se lasa sa creasca la cald. Zaharul si zaharul vanilat se dizolva in lapte caldut. Faina se amesteca cu laptele, drojdia (crescuta), ouale batute cu un praf de sare, smantana si untul inmuiat. Aluatul se framanta si se lasa o jumatate de ora la cald, la dospit. Se mai framanta o data, apoi se intinde o foaie din care se fac rondele. Crema de ciocolata se pune intre doua bucati de aluat, avand grija sa fie bine lipite. Se mai lasa 15 min. la dospit si se prajesc in ulei incins, la foc potrivit. Se servesc pudrate cu zahar pudra.

Se cerne faina. Se inmoaie drojdia cu o lingura de lapte (caldut) si 1/2 lingurita zahar, apoi se lasa sa creasca la cald. Zaharul si zaharul vanilat se dizolva in lapte caldut. Faina se amesteca cu laptele, drojdia (crescuta), ouale batute cu un praf de sare, smantana si untul inmuiat. Aluatul se framanta si se lasa o jumatate de ora la cald, la dospit. Se mai framanta o data, apoi se intinde o foaie din care se fac rondele. Crema de ciocolata se pune intre doua bucati de aluat, avand grija sa fie bine lipite. Se mai lasa 15 min. la dospit si se prajesc in ulei incins, la foc potrivit. Se servesc pudrate cu zahar pudra.