Fursecuri cu fructe de padure este o reteta de fursecuri perfecta pentru perioada de iarna. Sunt fragede si aromate, potrivite pentru o gustare dulce sau un cadou facut in bucatarie.

Intr-un vas se mixeaza ouale adaugand treptat zaharul tos, brun, sarea si esenta de vanilie. Faina se amesteca cu praful de copt si apoi se cerne, iar untul se topeste. Untul topit se adauga peste amestecul de oua si zahar, se pune faina si se amesteca ingredientele. Se adauga fructele de padure congelate si se amesteca foarte bine toata compozitia. Aluatul obtinut se inveleste intr-o folie alimentara si se da la frigider timp de o ora. Se intinde pa masa de lucru o foaie de aluat si se decupeaza cerculete, pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 180 frade timp de 10 - 15 minute. Pofta buna!Fursecurile cu fructe de padure se servesc pudrate cu zahar.http://simonapatras.blogspot.ro/