Prajitura Gaby este o prajitura delicioasa, care imbina perfect gusturile de branza, cacao si firsca. Ideala pentru deserturile de week-end!Blatul-Separam albusurile de galbenusuri.

Mixam albusurile spuma cu praful de sare si 3 linguri zahar. Galbenusurile le amestecam cu restul de zahar pana se formeaza o crema. Rasturnam compozitia de galbenusuri peste cea de albusuri. Dupa adaugam faina amestecata cu praful de copt,esenta, lingurile de capuccino iar la final adaugam uleiul. Rasturnam in tava tapetata cu hatie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Eu am folosit o tava 27x30. Dupa ce sa copt lasam sa se raceasca in tava. Siropul-Caramelizam zaharul si stingem cu apa rece. Dupa lasam sa fiarba pana se topeste zaharul. Lasam sa se raceasca Crema-Mixam frisca cu crema de branza. Iar la sfarsit adaugam cacaoa si mai mixam 2 minute. Dam la frigider 20 minute Scoatem blatul si il insiropam iar dupa ce l-am insiropat il ungem cu crema si il dam la rece 30 minute. Dupa ce sa integrat bine cu crema il taiem in patratele si incepem sa decoram cu un varf de frisca pudrat cu capuccino deasupra fiecare patratel. Pofta buna!!!!!!!!!Pajitura Gaby se serveste insiropata, ornata cu frisca si/sau cacao.