Se amesteca faina cu cele 6 galbenusuri, 60g zahar, 400ml lapte, drojdia si un praf de sare. Se framanta aluatul bine si se lasa la crescut 35-40 min. Dupa ce a crescut se intinde o foaie mare se unge cu cele 300g unt si se presara 300g zahar (cel ramas) zaharul vanilat si nuca macinata. Dupa ce s-a uns foaia cu cele de mai sus, se taie in doua parti care se ruleaza.

Vor rezulta doua rulade. Din cele doua rulade se taie felii de 4-5 cm grosime si se aseaza intr- o tava rotunda tapetata cu faina. Feliile de rulada nu trebuie sa se atinga intre ele.(eu am pus si intr-o tava de 25/35cm). Lasam la dospit pana cresc apoi se pun la cuptor 45 min la foc potrivit.

In acest timp fierbem 400ml lapte cu 200g zahar. Cand feliile de rulada sunt aproape gata turnam laptele si mai lasam in cuptor inca 5 min. Se scot feliile de rulada si se pudreaza cu zahar vanilat.

Se amesteca faina cu cele 6 galbenusuri, 60g zahar, 400ml lapte, drojdia si un praf de sare. Se framanta aluatul bine si se lasa la crescut 35-40 min. Dupa ce a crescut se intinde o foaie mare se unge cu cele 300g unt si se presara 300g zahar (cel ramas) zaharul vanilat si nuca macinata. Dupa ce s-a uns foaia cu cele de mai sus, se taie in doua parti care se ruleaza.

Vor rezulta doua rulade. Din cele doua rulade se taie felii de 4-5 cm grosime si se aseaza intr- o tava rotunda tapetata cu faina. Feliile de rulada nu trebuie sa se atinga intre ele.(eu am pus si intr-o tava de 25/35cm). Lasam la dospit pana cresc apoi se pun la cuptor 45 min la foc potrivit.

In acest timp fierbem 400ml lapte cu 200g zahar. Cand feliile de rulada sunt aproape gata turnam laptele si mai lasam in cuptor inca 5 min. Se scot feliile de rulada si se pudreaza cu zahar vanilat. Poate fi o alternativa la clasicul cozonac de Craciun