Tocati ceapa marunt si caliti-o putin, cat sa-si dezvolte aroma in doua linguri ulei. Adaugati carnatul scos din mat sau taiat bucatele daca este deja copt. Eu am folosit carnat la gratar, ramas de la cina. Adaugati ardeiul taiat fasii, iar la urma adaugati si orezul. Caliti totul bine circa 1 minut, apoi adaugati supa. Coaceti la foc potrivit, amestecand din cand in cand. Cum scade si orezul este prea uscat, adaugati putina supa. Cand este gata (nu trebuie sa fie prea uscat, nici prea zemos), adaugati patrunjel tocat marunt. Adaugati sare daca este nevoie.

Tocati ceapa marunt si caliti-o putin, cat sa-si dezvolte aroma in doua linguri ulei. Adaugati carnatul scos din mat sau taiat bucatele daca este deja copt. Eu am folosit carnat la gratar, ramas de la cina. Adaugati ardeiul taiat fasii, iar la urma adaugati si orezul. Caliti totul bine circa 1 minut, apoi adaugati supa. Coaceti la foc potrivit, amestecand din cand in cand. Cum scade si orezul este prea uscat, adaugati putina supa. Cand este gata (nu trebuie sa fie prea uscat, nici prea zemos), adaugati patrunjel tocat marunt. Adaugati sare daca este nevoie. Serviti daca doriti cu parmiggiano /grana ras deasupra.