Faina, sarea si boiaua de ardei se amesteca si se trec crevetii prin aceasta combinatie fiind prajiti la foc mic in untul combinat cu usturoiul marunt tocat. Cand crevetii au prins o culoare aramie si bucatelele mici de usturoi sau lipit de creveti le intoarceti pe celalata parte ca sa se rumeneasca omogen. Fiecare bucata de crevete le scoatei cu grija pe un platou fasonat cu prosoape de hartie ca sa absoarba restul de unt.

Prazul rondele, ceapa solzi mari, ardeiul capia rondele, ardeiul gras cubulete ;i gogosarii taiati cubulete sunt pusi peste untul cu usturoi in care ati prajit crevetii. Amestecati continuu in tigaie adaugand si sosul de soiaatunci cand legumele sunt incinse si au nevoie de o mica\racorire\! Se scot atunci cand nu mai pot suporta caldura tigaii si sunt rumenite bine!Se aseaza in farfurie cu mare bagare de seama langa o lingura doua de orez cu bob lung numa fiert ca ne ajung legumele ca sa-i dea gust. Crevetii prajiti in unt cu usturoi sunt o delicatesa punetii langa un sos de ketchup amestecat cu putin sos de soia.