1.

Se fierb spagetti-le in apa cu sare \al dente\Se strecoara.2.

Se taie cubulete baconul si se frige intr-o tigaie de teflon.

Se curata ceapa si usturoiul.

Ceapa se toaca marunt si se pune peste bacon si se calesc impreuna 3-4 minute.

Se adauga usturoiul zdrobit si frisca de gatit.

Se sareaza si se pipereaza sosul si se fierbe pana se ingroasa,se ia de pe foc si se amesteca cu spagetti-le.3.

Ouale se bat bine,apoi se adauga parmezanulras,amidonul alimentar,o lingura de patrunjel verde tocat si se amesteca, de asemenea, cu spagetti-le.4.

Se spala rosiile,se scobesc de pulpa,apoi se sareaza si pipereaza in interior.

Se umplu cu compozitia de spagetti,se pun intr-un vas de jena uns cu unt si se coc in cuptor preincalzit, la 160*C, 25 de minute.4.

Rosiile umplute se servesc pe foi de salata verde si se orneaza cu patrunjel verde .