Aluatul se prepara astfel: Se cerne faina pe planseta; Se freaca untul cu zaharul, vanilia si bicarbonatul; Se adauga treptat ouale, coaja de lamaie si portocala; Se incorporeaza faina; Se framanta repede pentru a nu se incalzi; Se lasa la rece pana se intareste; Intindem in foaie de 1/2 cm, decupam cercuri cu care captusim formele de tarte; Se dau la cuptor pentru 20 min; Crema Un 1/2 din lapte se pune la fiert, iar restul se amesteca cu celelalte ingrediente. Albusul de la un ou se bate cu 75 g zahar si se lasa deoparte. Cand a fiert laptele se toarna peste celelalte ingrediente si se fierb impreuna pana devine ca o mamaliga. Se adauga albusul batut spuma si se incorporeaza Dupa ce s-au racit tartele se umplu cu crema de vanilie si se decoreaza cu fructe din compot sau proaspete.

Aluatul se prepara astfel: Se cerne faina pe planseta; Se freaca untul cu zaharul, vanilia si bicarbonatul; Se adauga treptat ouale, coaja de lamaie si portocala; Se incorporeaza faina; Se framanta repede pentru a nu se incalzi; Se lasa la rece pana se intareste; Intindem in foaie de 1/2 cm, decupam cercuri cu care captusim formele de tarte; Se dau la cuptor pentru 20 min; Crema Un 1/2 din lapte se pune la fiert, iar restul se amesteca cu celelalte ingrediente. Albusul de la un ou se bate cu 75 g zahar si se lasa deoparte. Cand a fiert laptele se toarna peste celelalte ingrediente si se fierb impreuna pana devine ca o mamaliga. Se adauga albusul batut spuma si se incorporeaza Dupa ce s-au racit tartele se umplu cu crema de vanilie si se decoreaza cu fructe din compot sau proaspete.