Praful de copt se stinge cu zeama de lamaie.

Ouale se bat, dupa care se adauga praful stins cu zeama de lamaie.

Se adauga zaharul si se bate cu telu pana se incorpozeaza.

La fel se face si cu zaharul vanilat.

Se pune esenta de rom.

Apoi se pune margarina taiata bucatele si se freaca cu lingura de lemn.

Se pune faina si se framanta cu mana un aluat potrivit de tare si nelipicios.

Se rup bucatele din aluat si se formeaza bilute care se pun in forma de nuci incinsa.

Nu se lasa decat 2 minute si sunt gata.

Se rumenesc foarte frumos.

Prepararea cremei:Se pune laptele la fiert impreuna cu zahar vanilat.

Separat se amesteca putin lapte cu 2 linguri de faina.

Si se toarna peste laptele care fierbe.

Se adauga cacaua si se amesteca continuu sa nu se lipeasca de vas, se va ingrosa foarte repede.

Cand sa ingrosat crema se adauga si nucile macinate, se amesteca cat sa se incorporeze in crema si se ia de pe foc.

La sfarsit se pune si esenta de rom.

Rezulta o crema foarte buna care nu trebuie sa fie nici prea moale nici prea tare.

Nucile se umplu cu crema calduta. Apoi se dau prin zahar pudra si gata